YHDISTÄ JOUKOT. TAISTELE. SELVIYDY.

Uskaltaudu luolastoihin yksin tai ota kaverit mukaan! Jopa neljä pelaajaa voi yhdistää voimansa ja taistella tiensä läpi erilaisten toiminnantäytteisten ja aarteita pursuavien tasojen eeppisellä matkallaan pelastamaan kyläläisiä ja kukistamaan ilkeää Arch-Illageria!

Seikkailu jatkuu!

Matka jatkuu kausiseikkailuina, jotka ovat Minecraft Dungeonsin ilmaisia teemallisia tapahtumia. Liity viikoittaisiin haasteisiin, ansaitse seikkailupisteitä ja vapauta ainutlaatuisia palkintoja uuden etenemisjärjestelmän kautta.

Tule yhdessä messuille!

Fauna Faire on perustamassa leiriä ja tarjoaa sekä mahtavia aktiviteetteja että hauskoja juhlia. Yhdistä voimasi ystävien kanssa ja tartu uusiin haasteisiin yhdessä.

Nyt on aika säihkyä, seikkailija!

Tutki tornia yöaikaan aivan uudessa valossa ja seikkaile kerroksissa, joissa on salaperäisiä seinämaalauksia, hämmentäviä pulmia ja tulenkatkuisia vihollisia.

Kiipeä uusiin korkeuksiin!

Tartu haasteeseen Minecraft Dungeonsin ensimmäisessä kausiseikkailussa Cloudy Climbissä, joka sisältää kausittaisia ainutlaatuisia palkintoja ja uuden salaperäisen tornin.

Minecraft Dungeonsin DLC-lisäosat

Sukella syvemmälle Minecraft Dungeonsiin ladattavan sisällön avulla!
Haasta itsesi ja porukkasi uusilla tehtävillä, olioilla, varusteilla ja muulla uudella sisällöllä!

Laajenna maailmaasi

Löydä uusi perspektiivi

Miljoonia jäseniä käsittävässä yhteisössämme joku on aina valmis tarjoamaan uutta inspiraatiota ja kertomaan uusista luomuksista ja julkaisuista.

Minecraft Dungeons -uutiset

  Block...Block...Block...

  Osta Minecraft Dungeons ja DLC-lisäosia

   

  Pelaa Minecraft-pelejä Game Passilla

  Saat ensimmäisen kuukauden hintaan 1 $*.


  * Tarjous saatavilla vain uusille tilaajille.